Planlegg begravelse

kr8,140.00

 • Denne begravelsesplanleggeren er et tilbud til de som vil finne ut hvor mye en begravelse vil koste. Prisen du vil få er omtrentlig. Skjemaet skal ikke sendes. Detter er bare til hjelp for deg selv. Kontakt byrået på tlf 52 70 19 70 eller post@imibb.no for nærmere opplysninger eller avtale om et møte.

  Grunnpris

  Grunnprisen er kr 8 140,- og inkluderer konferanse med byrået, meldinger til skifterett, kirkeverge, prest/taler, organist, søknad til NAV m.m. Inkludert er også en syning/båreandakt. Vi tar ikke tillegg for konferanse på kveld/helg eller hjemmekonferanse.

  Vi tilbyr alle typer seremonier uavhengig av livssyn. Vær oppmerksom på at dersom seremonien skal foregå i regi av et trossamfunn den avdøde ikke var medlem av, vil det i mange tilfeller medføre ekstra kostnader. Dette får du vite mer om i møte med vår konsulent.

  Prisen for seremoni inkluderer assistanse fra byrået, leie av lys og utstyr og leie av kapell/kirke kr 750,- (gjelder kun Haugesund, ved seremonier i andre kommuner vil dette beløpet  bli trukket ifra på det endelige prisoverslaget fra byrået). Små seremonier kan også foregå i vårt kapell i Strandgata.

  Dersom det ønskes plass utenfor avdødes hjemkommune, kan det tilkomme avgifter. Hvis det skal settes av en ledig grav til gjenlevende ektefelle, vil det kreves festeavgift for denne.

  Noen kommuner krever festeavgift ved bruk av gjenbruksgraver.

  Transportkostnadene inkluderer klargjøring og transport av tomkiste, stell og nedlegging i kiste, hygieneartikler og transport fra dødsstedet til seremonistedet. Dersom den døde ligger i et privat hjem, vil det ofte være nødvendig å hente den avdøde på båre for å transporteres til vårt byrå for å stelles og legges i kiste der. Dette vil medføre en ekstra kostnad. Kostnadene som framkommer i dette overslaget forutsetter at den avdøde kan hentes i vanlig arbeidstid.

  Du kan velge om avdøde skal kremeres eller begraves i kirke.


  Velg urne

  Vi har programhefter i to ulike prisklasser og du kan velge mellom flere titalls ulike motiver. Her i denne planleggeren velger du kun antall og prisen som framkommer er for den høyeste prisklassen. Du kan velge en lavere prisklasse i møte med byrået.

  • (7,5 pr stk.)

  Her kan du velge blomster. Alle kan velges i liten, standard eller stor utgave. I denne planleggeren gjelder prisen for standard størrelse. Tilpasninger for farger og størrelse etter ønske kan gjøres når du møter vår konsulent.

  Mange ønsker sang- eller musikkinnslag utover fellessangen. Pris for solister varierer mellom kr 1 500 og 6 000. I denne planleggeren er prisen satt til kr 4 300,-. Du vil få mer nøyaktig pris i prisoverslaget etter møtet med byrået. Hvis en ønsker at organisten skal spille et spesielt stykke, koster ikke det noe ekstra. Det er også mulig å velge forsangere til fellessangene. Disse er i så fall også med ut til graven. Forsangere koster kr 800,-.

  Her kan du velge om du ønsker veiledning til dødsannonse og takkeannonse. Vi hjelper deg å sette opp en passende tekst til annonsen.

  Pris for minnemøte varierer fra sted til sted, fra kr 300,- til kr 450,- pr kuvert. Pris for minnemøte tas ikke med i dette prisoverslaget.

  Ved bestilling av både begravelse/bisettelse og gravstein hos iMi Begravelsesbyrå, får du 15 % rabatt på ny gravstein og evt tilleggsutstyr.

Kategori
Beskrivelse
Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Planlegg begravelse”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *